Expoziția „Ființare” a lui Marian Simon deschisă în Turnul Sfatului din Sibiu

Dacă ajungeți la Sibiu, în perioada 1 august – 15 septembrie, nu ratați expoziția Ființare a graficianului Marian Simon, deschisă în Turnul Sfatului, la etajele 5 și 6.


afisMSFiintare1

Marian Simon expune pe parcursul verii la Sibiu, în Turnul Sfatului, între 1 august și 15 septembrie. Proiectul “Fiinţare” aduce o serie de 30 de lucrări de grafică,  realizate de artist fie în acest an, fie în cursul anului 2014. “Fiinţare” continua firesc “Fiinţa”, un proiect de anvergura, pornit anul trecut, tot la Sibiu, și care va continua în anii următori cu două noi etape de creaţie.

Lucrările sunt realizate într-o tehnică personală dezvoltată de artist de-a lungul timpului, peniţa și laviu de acrilic. In mod intenţionat, lucrările nu au nume, lăsând privitorul să își găsească propriul drum și propria interpretare. Toate lucrările au dimensiunea de 70 cm x 100 cm și sunt realizate pe hârtie manuală.

Marian Simon este un grafician binecunoscut în România. Născut în 1968, are la activ o mulţime de expoziţii și proiecte de grafică. A absolvit In 1995 Academia de Artă “Nicolae Grigorescu”, secția “Grafică” și în 2006  Facultatea de Filosofie, Academia “Spiru Haret”. S-a format ulterior la “școala” maestrului gravor Marcel Chirnoagă. Art director, creative director si graphic designer pentru numeroase brand-uri ca Tabu, Editura Litera, Adevărul Holding, Forbes România, Promotor etc, art director și creative director în sute de proiecte de advertising.

Sursa: Meda Popea Arts and Events

IMG_1221

Povestește și tu

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s