24. Frohe Weihnachten! Crăciun fericit!

IMG_8917

Crăciunul nu este doar o sărbătoare în calendar, este o stare de spirit, pe care vă doresc să o păstrați cât mai mult timp! Sărbătorile de iarnă sunt despre a dărui mai mult decât a primi și a te bucura de mulțumirea din ochii celorlalți.

În bisericile evanghelice, indiferent câte daruri ar aduce Moșul, unul singur este nelipsit: turta dulce. Primiți deci din partea mea o turtă dulce specială, împreună cu toate urările de bine și de mulțumire. Dacă aș putea, aș aduce câte o turtă dulce sub bradul fiecăruia dintre voi, dragi prieteni, ca să gustați savoarea fină de scorțișoară, miere și copilărie a poveștilor noastre de Crăciun.  

Vă mulțumesc pentru că ne urmăriți, să aveți sărbători fericite, sufletul bucuros, masa îmbelșugată și un an nou cu sănătate și împliniri! 

IMG_8923

Mulțumesc doamnei Ildiko pentru minunatele povești dulci!

10 gânduri despre “24. Frohe Weihnachten! Crăciun fericit!

  1. Pacat ca s-au inchis ferestrele calendarului de Advent , a fost o calatorie minunata care sper sa continue. Va urez din inima „ein recht frohes Weihnachtsfest ” , sarbatori fericite

    Apreciază

    • Va multumesc, inseamna ca v-au placut povestile noastre la gura sobei. 🙂 Ma bucur si sigur ca vom continua in curand. Sarbatori fericite si un an nou cu sanatate si impliniri!

      Apreciază

    • Cu mult drag, eu vă mulțumesc pentru că urmăriți aceste rânduri! Să vă facă poftă de povești frumoase, într-un an cu inspirație, sănătate și multe realizări!

      Apreciază

Povestește și tu