6 gânduri despre “Primele imagini de la parada portului săsesc, Dinkelsbühl 2016

  1. Felicitări Mihaela pentru ca păstrezi tradiția vie! Câteva prim-planuri sunt remarcabile, unele cu copiii ce vor duce obiceiurile către generatiile viitoare.

    Apreciază

  2. Dragä Mihaela,
    multumesc foarte mult si din inimä, pentru pozele acestea minunate. Chiar si dacä ne-am väzut pe scurt, dar stresul pozitiv este frumos.
    Fiind in grup si la dansuri populare säsesti nu pot vedea artistii totul. Acum am putut mäcar sä väd cu poftä aceste costume populare transivänesti säsesti.
    MULTUMESC, pentru tot ce faci si pentru sasii trnasilväneni. Prin tine aflä multi romäni de pretutindeni, ce festivitate frumoasä au sasii transilväneni germani la Dinkelsbühl in Bavaria/Germania
    Cu drag si Meci, Dietmar
    din Germania/Deutschland/Germany

    Apreciază

  3. La aceastä paradä a porturiilor säsesti transilvänene din Dinkelsbühl/Bavaria 2016 au fost 101 de grupuri folclorice din Romänia (Grupul de dansuri din tara Bärsei Corona din Brasov) din Austria (Grupul de folclor din Traun/Oberösterreich) din Kanada, din America, din Africa si din Elvetia…. dupä cum stiu foarte sigur si adevärat.
    Da, sasii transilväneni sänt imprästiati in intreaga lume, se poate spune, dar si uniti in grupuri, asociatii si aniate, ca in Canada….
    Cu drag, Dietmar

    Apreciază

Povestește și tu